Starity

Chace Crawford és Ashley Greene újra együtt?

2012. november 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley és Chace is megtalálta a boldogságot 2011-ben, ugyanis míg a színésznő Reeve Carney-val, addig Chace Amanda Laine-nel randizgatott. A Gossip Girl sztárja és a modell kapcsolata 2012 nyarán ért véget, a Twilight-lány és Reeve pedig kevesebb mint két hete szakított egymással.

hirdetés
Chace Crawford és Ashley Greene újra együtt?

Ashley Greene és Reeve Carney 2011 októbere óta alkotnak egy párt, de úgy tűnik, vége a szerelemnek, ugyanis az Us Weekly információi szerint a pár október 23-án hivatalosan is véget vetett kapcsolatuknak. De a Twilight sztárját nem kell félteni, ugyanis alig két héttel a szakítás után újra régi barátjával, a Gossip Girl szépfiújával, Chace Crawforddal hozták szóba.

Legelőször a két színészt a Gossip Girl Wrap partiján látták együtt október 20-án. A szemtanúk szerint nem történt semmi komoly, csupán beszélgettek és nevettek együtt, viszont úgy gondolják, annak ellenére, hogy csak baráti beszélgetés történt, még mindig izzik köztük a levegő.

„Mindig összejönnek, amikor egy városban tartózkodnak – mondja Ashley egyik barátja. – Hét éve ismerik egymást, és még a mai napig is remekül kijönnek. De a magánügyeiket lazán tartják.”

2006 óta ismerik egymást, legelőször pedig 2009-ben randiztak egymással. Kapcsolatuk egészen sokáig, majdnem egy évig tartott. Vajon újra egymásra találnak most, hogy Ashley már szingli?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek