Starity

Sean Bean: „Daniel Craig a legjobb James Bond!”

2012. november 09. 14:02   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színész soha semmivel kapcsolatban nem rejtette véka alá a véleményét, ez az új James Bond-filmekkel sincs másként.

hirdetés
Sean Bean: „Daniel Craig a legjobb James Bond!”

Az 53 éves színész, aki az egyik legnépszerűbb Bond-filmben, az 1995-ös Goldeneye-ban a címszereplő ellenfelét személyesítette meg, úgy gondolja, Daniel Craig tökéletes arra, hogy az angolok, sőt a világ kedvenc titkosügynökének bőrébe bújjon.

„Mindig is remek színész volt – nyilatkozta nemrégiben a szintén angol színésztársáról. – Emlékszem, amikor először kapta meg James Bond szerepét, és az emberek rögtön leírták őt, még mielőtt nekilátott volna, de úgy gondolom, hogy bebizonyította, hogy nem volt igazuk. Egyértelműen ő a valaha volt legjobb James Bond. Nagyon kedvelem őt, egyébként. Dolgoztam már vele. Az egyik korai Sharpe-filmben, ha jól emlékszem, a másodikban. Nagyon-nagyon régen volt, de ő már akkor is remekül csinálta a dolgát. Nagy nyomás volt rajta az ellentábora miatt, de remekül formálja meg James Bondot.”

Daniel Craig már három alkalommal is megszemélyesíthette a brit kémet, először a Casino Royalban, majd a Quantum csendjében, és most a nemrégiben bemutatott Égszakadás (Skyfall) című filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek