Starity

Klippremier: One Direction - Little Things

2012. november 02. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált a nagy sikerű brit fiúbanda ötödik kisfilmje, ami a hamarosan megjelenő Take Me Home nevezetű albumukon helyet kapó Little Things című szerelmes balladához készült.

hirdetés
Klippremier: One Direction - Little Things
Fotó: YouTube

Október 29-én jelent meg a One Direction legújabb dala, az Ed Sheeran által írt Little Things, melyhez a mai napon, vagyis november 2-án elkészült a videoklip is.

A brit fiúbanda ötödik kisfilmje merőben más stílusú, mint amit eddig megszokhattunk tőlük, hiszen az eddigi színes, pörgősebb klipek után egy egyszerű, fekete-fehér videóval jelentkeztek, melyben Harry, Zayn, Liam, Louis és Niall egy stúdióban zenélnek és dalolnak. A dalban természetesen a szerelemé a főszerep, hiszen az öt fiú arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy mindenki úgy tökéletes, ahogy van, az apróbb hibák és furcsa szokások ellenére is.

A Little Things a brit X Factorban alakult csapat második stúdióalbumán, a Take Me Home-on kap helyet, ami november 12-én jelenik meg Angliában, rá egy nappal pedig Amerikában és Kanadában kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek