Starity

Lady Gaga: „Adele nagyobb nálam”

2012. november 03. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns amerikai énekesnő nem érti, miért őt kritizálják a teste miatt, amikor brit kolléganője jóval testesebb nála.

hirdetés
Lady Gaga: „Adele nagyobb nálam”

Lady Gaga úgy érzi, hogy igazságtalan módon kritizálják őt, amiért nem képes tökéletes formában tartani a testét.

A Born This Way sztárja egy szeptemberi interjúban elismerte, hogy felszedett néhány plusz kilót, és hogy azóta elkezdte a Body Revolution nevű akcióját a Little Monsters weboldalán, ahol arra kérte az embereket, hogy fogadják el a testüket, és összpontosítsanak a belső szépségükre. Amikor a 26 éves énekesnő a Stylist UK riporterével beszélgetett a mozgalomról, felhívta a figyelmet egy másik teltkarcsú énekesnőre is, a brit soulénekesre, a 24 éves Adele-re.

„Tudatában voltam néhány, az interneten keringő fotónak. Anyukám felhívott, és azt kérdezte: »Híztál?« Mindenki csak ezzel nyaggatott, és egyáltalán nem érdekelt – emlékszik vissza Gaga. – Azt gondoltam, nos, nem igazán érdekel, ha azt hiszik, hogy kövér vagyok, mert most komolyan, tényleg felszedtem vagy 15 kilót.”

Majd folytatta: „Adele nagyobb, mint én. Hogyan lehet, hogy erről senki sem beszél? Ő olyan csodálatos, és azt hiszem, hogy a magabiztosságára nekem is szükségem lenne. Nagyon magasra tette a lécet sok nő számára. Magabiztos nőnek kell lennem, és csak politikailag korrekt dolgokat mondhatok, hogy segíthessek a fiataloknak.”

A Grammy-díjas énekesnő azt szeretné, ha több nő lenne támogató és bátorító másokkal szemben, ahelyett, hogy kritizálják és leszólják egymást. „Mindent meg kellene tennünk, hogy mindig kedvesek legyünk egymáshoz”
mondja Gaga.

Az énekesnő szépségmantráját is megosztotta a Stylist UK riporterével. „Ülj a tükör elé minden sminkfelszereléseddel és parókáddal, és beszélgess el magaddal. »Mit nem szeretek magamban?« Utána nézz a tükörbe, és csak egyszerűen hagyd figyelmen kívűl, mert ezért van a smink. Egyikünk sem tökéletes. A sminkelésnek mókának kell lennie, hogy így összekössön minket, nőket, és azt mondhassuk, »Tudod, mit? Nem kell tökéletesnek éreznünk magunkat, de kipróbáltad már azt a rúzst? Isteni.«

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek