Starity

Derékba törhet Lakatos Yvette karrierje

2012. november 03. 13:01   |   Szerző: varazslomester

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mandulagyulladás utáni szövődményekkel került kórházba a Megasztár 5-ben feltűnt énekesnő, a most 18 éves Lakatos Yvette.

hirdetés
Derékba törhet Lakatos Yvette karrierje

Lakatos Yvettet, a Megasztár 5 egykori versenyzőjét, azonnal műteni kellett, ugyanis egy mandulagyulladás szövődményeként kialakult tályog nőtt a mandulája köré – számol be a Blikk.

A 18 éves énekesnő lázas munkában van, hiszen gőzerővel készül az Eurovíziós Dalfesztivál hazai versenyére és a whYBe nevű formáció második videoklipjét is hamarosan forgatják, így elég rosszkor jött számára a műtét.

Reggel már levegőt is alig kaptam. Felhívtam az orvost, aki már telefonon felkészített arra, hogy valószínűleg bent kell maradnom a kórházban. Akkor még műtétről nem volt szó, de igaza lett, mert bent tartottak. – nyilatkozta az énekesnő, aki nagyon félt a beavatkozástól, hiszen karrierje forgott kockán.

Yvette szerencsére már jobban van, csütörtökön hazaengedték a kórházból, most azonban szigorú pihenésre van kötelezve: nem nagyon beszélhet, nem ihat szénsavas üdítőitalokat és az éneklést is nélkülöznie kell még néhány hétig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek