Starity

Demi Lovato újra barnán hódít

2012. november 03. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X Factor fiatal mentora lecserélte szőke hajkoronáját és visszatért eredeti, barna hajszínéhez.

hirdetés
Demi Lovato újra barnán hódít

Régen volt már terítéken Demi Lovato haja, ugyanis legutóbb szeptemberben vágatott magának frufrut, azóta pedig furcsa mód semmi újítást nem vitt véghez a Disney egykori üdvöskéje – egészen mostanáig.

Köztudott, hogy Demi eredeti hajszíne a barna, amit már átfestett vörösre és szőkére is, de ezúttal ismét visszatért gyökereihez, amit az X Factor legutóbbi adásában mutatott be a nagyközönségnek.

„Ősszel elég nehéz fenntartani a bőr egészséges tónusát és ahogy közeledik a tél, egyre jobban kiszívja mindenki színét. Én inkább besötétedek az ünnepek alatt és ez így szép kontrasztot ad. Van valami különleges abban, ha szőke és sápadt vagyok, de én inkább sötét és sápadt leszek.” – indokolta meg döntését a fiatal mentor a HollywoodLife-nak.

A legtöbben örülnek Demi régi-új külsejének, hiszen mikor beszőkült sokan rögtön vissza akarták kapni azt a színésznőt, akit a Rock Táborban megismertek és megszerettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek