Starity

Düki tánciskolája feltör az élre

2012. november 03. 18:06   |   Szerző: Nessi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban már ismert vietnámi származású Düki, mint énekes és táncos. Láthattunk tőle már klipeket is, de most nem a zenei pályáján van a hangsúly, hanem a táncos karrierjén, méghozzá saját maga működtetett iskoláján, a R3D ONE-on.

hirdetés
Düki tánciskolája feltör az élre

Külföldön igen nagy hírnévvel rendelkezik a World of Dance Network. Minden táncos arra törekszik, hogy „felfigyeljenek” rájuk, hiszen ennek a cégnek a célja, hogy a tehetséges táncosokat összeszedjék, és növeljék a rajongótáborukat, így megadva nekik az esélyt arra, hogy még nagyobb sikereket futhassanak be, mint például Brian Puspos, Ian Eastwood, Jawn Ha, Chachi Gonzales vagy a Les Twins.

A híres táncos testvérpár nem is olyan régen ellátogatott hazánkba, az idén harmadik alkalommal megrendezett Street Dance Battle utcai táncversenyre, ahol személyesen tartottak egy kis WORKSHOP-ot az utcai tánc alapjairól, bárkinek, aki táncolni vágyik. Düki iskolája is, a R3D ONE lépdel felfelé a csúcsra, ugyanis a napokban a WOD feliratkozott a R3D1 tánciskola videócsatornájára.

Düki táncoktatással foglalkozik, de saját tánciskolája kapuit januárban nyitotta meg. Folyamatosan publikálja munkáit a világhálóra, a világ leghíresebb videómegosztóportálján. Nyomon követhetőek munkásságai több közösségi portálon is, hiszen folyamatosan megosztja rajongóival, mi történik vele munkássága során. Igencsak büszke lehet rá Magyarország, hogy mindössze 11 hónapja alapította meg a tánciskolát, és már ilyen sikerekre tettek szert. Innentől kezdve, bármi megtörténhet, ha csak az eddigi táncosokra gondolunk, akik sok sikert értek el szerte a világban.


Egy kis ízelítő Dükitől. Legutolsó feltöltött videója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

tánc one tran duc anh r3d r3d1
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek