Starity

Chace Crawford mint Christian Grey?

2012. november 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépfiú, Chace Crawford a legújabb esélyese a Fifty Shades of Grey férfi főszereplőjének megformálására.

hirdetés
Chace Crawford mint Christian Grey?

Chace Crawford a Gossip Girlben a minden helyzetben tökéletes, újságíró Nate Archibaldot keltette életre, a Várondósokban pedig egy lazább srác karakterét játszotta el. Most egy hatalmas lehetőséget kapott Chace, ugyanis ő az egyik lehetséges színész Christian Grey szerepére.

Crawford még májusban költözött Los Angelesbe, hogy igazi színész váljon belőle, most pedig megkapta élete egyik legnagyobb lehetőségét, hiszen ha ezt a szerepet megkaparintja a neve ott fog csillogni egész Hollywoodban.

A nagysikerű könyv, a Szürke Ötven Árnyalatának megfilmesítését már május óta tervezik, a szerző E.L. James pedig el is árulta, hogy ki az a négy színész, aki esélyes Christian Grey szerepére. Egyikük a Vámpírnaplók sztárja, Ian Somerhalder, aki el is árulta, hogy szívesen játszaná el Mr. Greyt, a másik három jelölt Matt Bomer, Robert Pattinson és természetesen ott van az esélyesek között a Gossip Girl sztárja, Chace Crawford is.

Az Upper East Side-i szépfiút pontosan Nate Archibald szerepe miatt gondolják tökéletesnek a szerepre. A sorozatban is számtalan barátnője volt, ráadásul volt pár forró jelenetben is része, ráadásul kinézetre is tökéletes mása Christiannak: barna haj, szürkés-kék szempár, tökéletes test. Chace természetesen örömmel eljátszaná a titokzatos milliárdost.

Jelenleg még pontos információt nem adtak ki, hogy mikor is fog eldőlni ki fogja játszani a férfi főszerepet, de az előmunkálatok illetve a filmmel kapcsolatos elképzelések, tervek már javában zajlanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek