Starity

Rihanna ismét megalázva

2012. november 05. 14:02   |   Szerző: meyah_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna és Chris Brown kapcsolata egyre bonyolultabb. Egyszer nyilvánosan enyelegnek, majd utána szóba sem állnak egymással. A fiatal énekesnő barátai is aggódva figyelik az eseményeket, amik – úgy tűnve – napról napra csak jobban összekuszálódnak.

hirdetés
Rihanna ismét megalázva

Legutóbbi fejlemények igazolják, hogy Chris ismét nagyot alakított. Az énekest a napokban exbarátnőjével látták, amint éppen a Los Angeles-i lakásából távoznak, közölte ezt a Sun. Ha nem lenne elég, Karrueche Tran azt nyilatkozta nemrégiben, hogy első gyermekét várja exétől. Brown három hete szakított a modellel, majd rájött, hogy két nő mégis jobb mint egy, így nem telt bele sok idő, hogy azt nyilatkozza, hogy mindkét hölgy iránt gyengéd érzelmeket táplál mind a mai napig, és ezzel egyikőjüket sem akarja megbántani.

A modell a lebukásuk után mindent letagadott, amolyan ártalmatlan találkáról beszélt, és hogy szóbakerült a terhessége is. Majd mindezek után hozzátette: „Az emberek bármit elhisznek, amit elolvasnak”.

Úgy tűnik a barbadosi énekesnő el is hitte, mert nemsokkal utána kétértelmű bejegyzésben reagált a történekre, amit mostani pasijának szánhatott: „Nem számít, mennyire elfoglalt, ha tényleg érdekled, talál időt arra, hogy veled legyen” – tette közzé Twitter-profilján. Mindemellett ezt igen megalázónak is érezte, mivel a poszt után egy-két fotót is mellékelt, ahol kétes állapotban van. A megtörténteket valószínűleg füves cigarettával próbálná elfelejteni.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek