Starity

Lass Bea számára ért véget az X-Faktor

2012. november 04. 13:01   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A negyedig élő adásban szoros párbaj után Lass Beának kellett búcsút vennie az X-Faktortól.

hirdetés
Lass Bea számára ért véget az X-Faktor
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Az X-Faktor negyedik élő show-jában már csak 9 versenyzőnek volt lehetősége bizonyítani zenei tehetségét. Az e heti téma az élet szépsége volt: az előadóknak olyan dalokat kellett énekelniük, amik az élet szépségeit, apróbb örömeit részletezik, mutatják be. Az előző adásokhoz híven most is Zámbó Krisztián osztotta meg talán a leginkább a mentorokat. Főleg Geszti Péter fejezte ki nemtetszését, súlyosan kritizálva a dalválasztást. A sztárfellépőkben Majkát és Curtist tisztelhettük, akik a Belehalok című közös slágerük egy feldolgozását adták elő.

A továbbjutók felsorolása furcsán alakult ki, mivel Keresztes Ildikó három mentoráltja maradt utoljára. Végül – Krisztián továbbjutásával – Lass Beának és Kovács Lászlónak (Stone-nak) kellett párbajoznia. A párbajok alapján a mentorok nem tudtak egyöntetű döntést hozni a két versenyzőről, így Ördög Nóri felbontotta a bűvös, szavazatokat rejtő borítékot, ami alapján Beának kellett búcsút vennie a tehetségkutatótól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek