Starity

Íme a MOBO Awards díjátadó nyertesei

2012. november 08. 18:06   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A díjátadó Liverpool városában, az Echo Arenában zajlott le november 3-án.

hirdetés
Íme a MOBO Awards díjátadó nyertesei

A MOBO Awards elnevezésű díjátadót 1996 óta rendezik meg, idén tehát a 17. alkalommal vehettek részt a jelöltek. Az esemény központjának Nagy-Britanniát választották a szervezők annak idején, így a helyszín idén Liverpool lett. A díjátadó leginkább a fekete zene képviselőit díjazza, a nyertesek pedig többnyire brit előadók közül kerülnek ki.

Az est legnagyobb nyertese Emeli Sandé lett, aki elnyerte a legjobb album díját, a legjobb női előadónak járó trófeát, valamint az R&B/Soul kategóriában is diadalmaskodott. A legjobb új előadó díját Rita Ora vihette haza, akinek karrierjében ez az első díj, amelyet meg is nyert. A legjobb videóért járó díj a JLS csapaté lett, akik az est folyamán a fellépők között is helyet kaptak. Sean Paul a legjobb reggae kategóriában nyert, Plan B neve pedig kétszer is szerepel a nyertesek listáján, hiszen a rapper elnyerte a legjobb hip-hop és a legjobb férfi előadó díját. A legjobb gospel előadó díját Rachel Kerr kapta, jazz kategóriában pedig Zoe Rahman győzött. Nicki Minaj neve erről a díjátadóról sem hiányozhatott, hiszen ő kapta a legjobb nemzetközi előadóak járó szobrot.

A fellépők között volt Trey Songz, Conor Maynard, Emeli Sandé, Misha B, Labrinth, a JLS együttes, valamint a Stooshe nevű lánycsapat is, akik a világhírű TLC-dalt, a Waterfalls című szerzeményt adták elő. A TLC tagjai, Rozonda Thomas és Tionne Watkins is a tiszteletét adta az eseményen, ők egyébként a díjazottak között is szerepeltek, mivel kiváló zenei hozzájárulásukért honorálták őket. A csapatról egyébként kiderült, hogy új dalokon dolgoznak, és várható új TLC lemez is, azonban sajnos Lisa Lopes nélkül.

Az idei MOBO Awards is nagyszerű előadók részvételével telt el. Jövőre a show visszatér Glasgow-ba, így a skót városban tarják meg a díjátadót a 18. alkalommal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek