Starity

Doktor House, a nők bálványa

2012. november 17. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel nemrég a TV2-ön is véget ért a Doktor House című sorozat, ezért összeszedjük, hogy hány nőt sikerült meghódítania a morcos dokinak a történetben.

hirdetés
Doktor House, a nők bálványa

A Doktor House bebizonyította, hogy egy bunkó, önmarcangoló, mindenkit kijátszó és gyógyszerföggő orvos is lehet a nők kedvence. A sorozat készítői ugyanis nemcsak egy remek produkciót adtak a nézőknek, hanem egy olyan főszereplőt is, akit éppen hibái tesznek vonzóvá. Na, meg persze nem elhanyagolható tény, hogy a szerep megformálására a legtökéletesebb színészt is megtalálták Hugh Laurie személyében, akinek sikerült szeximbólummá varázsolnia a karaktert, a karakternek pedig őt. Ahogy Hugh meghódítja a hölgynézőket a valóságban, addig Dr. Gregory House kegyeit is keresik a nők. Most összeállítottuk a széria azon hölgykaraktereinek listáját, akik szerelmi viszonyba keveredtek a dokival, vagy pedig majdnem történt köztük valami.

Dr. Lisa Cuddy

A főnök-beosztott viszony sokszor csapott át szexuális utalásokba Cuddy és House között, majd egy hevesebb vita közben kiderült, hogy az egyetemi évek alatt sem voltak közömbösek egymásnak. A kezdeti vitákból aztán szerelem szövődött, így House romantikusabb oldalát is láthattuk. Ám azon nézők, akik azt hitték, hogy szerelmük örökké fog tartani, bizonyára belátták tévedésüket, mikor House az autójával belehajtott Cuddy házába. De miért is lepődünk meg? Kedvenc dokinknak ugyanis nem esik nehezére megszegni a törvényt, még akkor sem, ha ezzel fájdalmat okoz a barátnőjének.

Dr. Allison Cameron

Cameron a kezdetek óta bálványozza a morcos dokit, a romantikusabb nézők pedig bizonyára drukkoltak is nekik, de a két karakter egy csóknál nem jutott közelebb egymáshoz. De vajon House miért hagyott ki egy ilyen nagyszerű lehetőséget? Az első évadokban a csinos doktornőre vetett pillantásai ugyanis nem közömbösségről árulkodtak. Talán House tisztelte annyira Cameron érzéseit annyira, hogy nem bonyolódott vele kapcsolatba, hisz tudta, hogy mindketten szenvedhetnek? Vagy talán orvosként jobbnak látta, ha nem keveredik kapcsolatba a beosztottjával?

Stacy Warner

House régi szerelme, Stacy felbukkanása gyengéd érzelmeket ébresztett az orvosban, ám a nő tiltott gyümölcs számára, ugyanis férjnél van. Igaz, abban kételkedünk, hogy igazán szereti a férjét, ám úgy látszik, House sem elég fontos neki, ha még akkor sem adott fel mindent érte, amikor ott volt a lehetőség. Számukra a közös szerelem évekkel ezelőtt véget ért, de azért Baltimore jó múltidézés volt, az tagadhatatlan!

Amber Volakis

Amberrel csak az álmaiban jött össze House, ami tulajdonképpen nem is baj, hisz a doktornő House legjobb barátjának, Wilsonnak volt a barátnője. Látszólag Amber utálta kedvenc dokinkat, és ez az érzés kölcsönös volt. Vagy mégsem?

Lydia

A szerelem sokszor őrültségekre sarkall, főleg ha az ember a pszichiátrián van, és kikezd egy másik beteg egyetlen látogatójával, aki történetesen férjnél van. Nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy ez a kapcsolat is befuccsolt: a nő elköltözött, House pedig ismét csalódott. Talán igaza van annak, aki azt mondja, hogy a szerelem fáj? Nos, House biztosan így gondolja.

Ali

A sorozat egyik visszatérő motívuma, a „Mindenki hazudik”-elv érvényesül a tinilány, Ali szerelmében is, amelyet House iránt érez. Ám a lány nem önszántából, hanem egy betegség miatt hazudja, hogy szerelmes az orvosba, ugyanis House diagnózisa szerint a betegségének az egyik tünete a tisztánlátás hiánya. A doki azonban nem örül ennek, ugyanis imponál neki a fiatal lány rajongása.

Dominika

És íme a nyertes, Dominika, akit még feleségül is vett! Na jó, csak a zöldkártya miatt, de hát semmi sem lehet tökéletes. Igaz, volt köztük összeköltözés a látszat kedvéért, egy kis szex, na meg persze hazugság, amely tönkre is vágta a kapcsolatukat. Pedig úgy összeilllenek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek