Starity

Matt Bomer a gyermekkoráról mesélt

2012. november 07. 18:06   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Matt Bomerről kevesen tudják, hogy homoszexuális. Mégis, aki ezzel tisztában van, ugyanúgy rajong érte, azonban a srác nem mindig merte felvállalni, hogy milyen is valójában.

hirdetés
Matt Bomer a gyermekkoráról mesélt

Matt még tinédzser korában döbbent rá, hogy meleg, és bár nem érezte, hogy ezt szégyellnie kell, mégsem állt ezzel a nyilvánosság elé.

Amikor középiskolás voltam, nem volt egy biztos támaszom sem, akinek elmondhattam volna, hogy mi zajlik a fejemben – mondta a Nagy Svindli, 34 éves sztárja, aki nemrégiben elment a GLSEN Respect Awards eseményére, a többi kollégájával együtt, valamint kedvesével, Simon Hallsszel, ahol az Inspiráló személyiség-díjat is átvehette.

Azt tettem, amit minden tizennégy éves tett. Feliratkoztam a futballra, és a csoporttevékenységekben is aktívan részt vettem, fel akartam fedezni önmagamat – mondta a díjátvétele után. – Amikor ez történik veletek, nem szabad elfeledkezni arról, hogy kik vagytok, mert az, hogy kit szeretsz, kihez vonzódsz, láthatatlan – folytatta Bomer, aki a nemi beállítottságát csak 2012 februárjában vállalta fel nyilvánosan. – A GLSEN elfogadást és hitet nyújt azoknak a gyerekeknek, akiknek erre szükségük van szerte az országban.”

„A gyerekeinktől rengeteg mindent tanulhatunk, ez az egyik dolog, amire rájöttünk a nevelésük során, mint szülők. Megtanultuk, hogy az elméjük mindenre nyitott, és hatalmas szívük van – mondta Simon Halls, Hollywood egyik elismert újságírója, miközben a Matt Bomerrel nevelt három fiáról beszélt, az ötéves Kitről és a hároméves ikrekről, Walkerről és Henyről. – Sajnos egyes országokban már kisebb korban megtanítják a gyerekeknek, hogy ha másoktól különböznek, akkor csak rosszak lehetnek, és nem méltóak a boldogságra. A gyerekek nem valami háziállatok, akiket betaníthatsz a te elveidre, hanem ők azok, akik megtanítanak a feltételnélküli szeretetre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

matt white Collar Bomer
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek