Starity

Anyai örömök elé néz Ördög Nóra

2012. november 07. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ördög Nóra és Nánási Pál első gyereküket várják. A műsorvezető bejelentette, hogy várandós, és az X-Faktor után felhagy a tévézéssel egy időre.

hirdetés
Anyai örömök elé néz Ördög Nóra
Fotó: RTL Klub

Ördög Nóra blogján keresztül számolt be várandósságáról. A műsorvezetőről már hetek óta pletykálták, hogy áldott állapotban van, de eddig nem nyilatkozott róla.

„Bár sok újdonságot nem tartogatok, mert annak az örömét, hogy én oszthassam meg a hírt akkor, amikor szeretném, és azokkal, akikkel szeretném, már hetekkel ezelőtt elvették tőlem a kíváncsi – és sajnos nem egy esetben kifejezetten rosszindulatú – újságírók. De annak az örömét semmi sem veheti el tőlem, hogy igen, valóban kisbabát várunk Palkóval! – írta, és azt is elárulta, hogy nehezen esett teherbe. – Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után – a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban – most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végigcsináltam.”

Nóra a karácsonyig tartó X-Faktort még végigvezeti, de utána egy időre eltűnik a köztudatból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek