Starity

Melissa McCarthy: „Bárcsak 40-es méretű lennék”

2012. november 09. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő folyamatosan a súlyával küzd, noha a filmvásznon olyan nőket alakít, akik elfogadták a telt alakjukat.

hirdetés
Melissa McCarthy: „Bárcsak 40-es méretű lennék”

Melissa McCarthy egy túlsúlyos nőt alakított a Mike és Molly című tévésorozatban – élethű alakítása nagy rajongótábort és egy Emmy-díjat szerzett neki. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a színésznő mindig jól érzi magát a bőrében.

A Good Housekeeping magazin decemberi számában a 42 éves Melissa őszintén beszélt a folyamatos harcról, amelyet a kilói ellen vív. „Néha azt kívánom, bárcsak 40-es méretű ruhákat hordhatnék – ismeri be. – De meglepő módon egészséges vagyok, szóval nem kínozom magamat miatta – nem segítene rajtam, és nem akarom ezt átadni a lányaimnak.”

McCarthy, akinek két lánya van a színészként dolgozó férjétől, Ben Falcone-tól – az 5 éves Vivian és a 2 éves Georgette – azt mondja, hogy pilatesszel és tenisszel tartja magát formában, de ez nem teszi őt olyan vékonnyá, mint ami megszokott Hollywoodban. „Nem igazán tudom, miért nem vagyok vékonyabb – elégedetlenkedik az Illinoisból származó színésznő. – Nem igazán iszok kólát, nem szeretem az édességet és itthon is egészségesen táplálkozunk.”

A bizonytalanságai ellenére McCarthy őszinte önmagával is és tudja, hogy nem ő az egyetlen nő, aki ezzel küzd. „Szinte mindenki, akit ismerek, függetlenül attól, hogy milyen az alakja, próbál valamilyen rendszerhez igazodni – mondja azokra a fogyókúrás programokra utalva, amelyekkel nap, mint nap találkozunk. – Mégha valaki úgy is néz ki, mintha elégedett és büszke lenne magára, igazából arra gondol, hogy bárcsak pár kilóval kevesebbet nyomna a mérlegen, bárcsak kicsit magasabb lenne és teltebb ajkai lehetnének. Hol végződik ez?... Azt kell mondanod magadnak, »ez igazán remek. Most ebben a pillanatban itt vagyok, és elégedett vagyok ezzel. Fontosabb dolgokkal kell törődnöm«.

McCarthy számára például a súlyproblémáinál is fontosabb a virágzó filmes karrierje. Jelenleg több filmen is dolgozik, a ”This Is 40„ hamarosan a mozikba kerül, az ”Identity Thief„ pedig, amelyben Jason Batemannel játszik, valamint a ”The Heat" (ahol Sandra Bullock a partnere) jövőre jelenik majd meg.

McCarthy arról az álmáról sem mondott még le, hogy divatláncot hozzon létre a teltebb nők számára, mivel megunta, hogy sohasem talál magának csinos és elegáns ruhákat. Amint marad egy kis szabadideje két forgatás között, máris nekilát, hogy megalkossa a saját kollekcióját.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek