Starity

Jön a Jersey Shore 2!

2010. július 29. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatér Snooki és a csapat a képernyőkre: ma, 2010. július 29-én este 10 órakor fog debütálni az amerikai MTV-n a Jersey Shore második évada!

hirdetés
Jön a Jersey Shore 2!

„Jégfagyasztó hideg van a keleti parton, annyi hó van itt, amennyit még soha nem láttam! – kezdi Vinny, majd Sammy átveszi a szót. – Nyomorult idő van. Rosszabb már nem is lehetne.”

Majd megtudjuk, hogy a második évad forgatása nem máshol, mint Miamiban történt a megszokott New Jersey helyett! A szereplők láthatólag imádják a nagy, tengerparti várost.

Senki nem várta, de Angelina Pivarnick is visszatért a csapathoz. Miss Pivarnick az előző évadból hamar lelépett, amit bár megbánt, de így ideje lett arra is, hogy kiadja az első dalát, az All About Me-t. Egy újságíró elkapta Angelinát az MTV Movie Awardson, így a lány elmondta, hogy visszatérni a házba nem volt épp könnyű feladat.

Nagyon nehéz volt. Már megbántam, hogy annak idején elmentem, de már nem csinálhatom vissza az időt. Egy srác miatt tettem, akivel már nem is vagyok együtt.

Mint ahogy a traileren láthatjuk, Snooki nem ért teljesen egyet Angelina visszatérésével, és verekedés alakul ki. Nem csak ők, később a csapat maradék két lánya, Jenni és Sammy is összekap. A videóban tisztán látszik, hogy se bulikból, se konfliktusokból igazán nem lesz hiány.

Már arról is tudunk, mi lesz a harmadik évadban. Eredetileg úgy volt, hogy a teljes gárdát lecserélik, végül úgy döntöttek a rendezők, Snooki, JWoww, DJ Pauly D és Mike Sorrentino, „A Helyzet” marad, hisz nélkülük nem lenne ugyanaz a műsor. A csapat „unalmasabb” felét (Ronnie Magro, Vinny Guadagnino, Angelina Pivarnick, Sammi Giancola) leváltják, hiszen az eddig leforgatott jeleneteik gyengéknek bizonyultak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek