Starity

Bejelentették a VH1 idei Díváit

2012. november 08. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VH1 november 8-án bejelentette az idei VH1 Divas műsorának sztárfellépőit és házigazdáját is.

hirdetés
Bejelentették a VH1 idei Díváit
Fotó: VH1

November 8-án robbant a hír, hogy idén kik lesznek azok a sztárok, akik a VH1 Divas műsorában megfordulhatnak, így lehullott a lepel Ciara, Miley Cyrus, Demi Lovato, Kelly Rowland és Jordin Sparks személyéről is. A csatorna tegnap Twitteren bejelentette, hogy a »Glambertöknek« is van egy meglepetése, amelyet élőben fog Adam Lambert bejelenteni, azonban egy órával korábban elárulták, hogy nemcsak szórakoztató, hanem házigazda is lesz. A showban biztos megemlékezés lesz Whitney Houstonról és Donna Summerről, akik annó már ikonnak számítottak a rendezvényen.

A hetekben fogunk bővebb információt kapni, de az biztos, hogy élőben fogja a műsort a VH1 közvetíteni december 16-án, ottani idő szerint 21.00-tól. A VH1 Divas-t teljesen Adam Lambert köré építik, aki egész estés házigazda és különleges fellépő lesz. Ez az első nagyobb műsor az AMA óta, amit vele reklámoznak.

Pokoli jó buli lesz! Rendkívül boldogok vagyunk, hogy a hihetetlen tehetség, Adam Lambert lesz a házigazda ebben az évben. – nyilatkozta az adó egyik dolgozója, Lee Rolontz.

Adam annyit fűzött hozzá a dolgokhoz, hogy nagyon boldog, hogy ott lehet a show-n, és ez egy mesés lezárása az évnek”: „Készüljetek! Élő zene, több órás buli és tüzes dívák! – összegezte Lambert.

Az előző évhez hasonlóan a show egy jótékonysági műsor, amellyel tavaly például 49,5 millió dollárt gyűjtöttek össze, és 1850 állami iskolát támogattak hanszerekkel, ami 2,1 millió gyereket érint. Az alapítvány nagykövete a – szintén – egykori American Idol, Jordin Sparks, ráadásul az idei szponzorok sem mondhatók kis márkának: AT&T, Burger King, CoverGirl, Fiat, Geico, The Hershey Company, Old Nav és a Smirnoff.

Az eddigi showk alatt olyan dívák fordultak meg a VH1 színpadán, mint Mary J Blige, Kelly Clarkson, Florence + The Machine, Jennifer Hudson, Jessie J, Chaka Khan, Jill Scott, Diana Ross, Tina Turner, Cher, Mariah Carey, Celine Dion, Aretha Franklin, Mary J. Blige, Shania Twain, Faith Hill, Whitney Houston, Beyoncé, Chaka Khan, Adele, Kelly Clarkson, Miley Cyrus, Jennifer Hudson, Leona Lewis vagy Jordin Sparks.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek