Starity

Rihanna ragyog, akár egy gyémánt

2012. november 09. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna helyi idő szerint hajnali fél 2-kor tette közzé VEVO-csatornáján a Diamonds kisfilmjét, amely az első kislemez a közelgő, 7. stúdióalbumáról, az Unapologeticről.

hirdetés
Rihanna ragyog, akár egy gyémánt

Rihanna egy percre sem tud leállni – mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy évről-évre új lemezzel büszkélkedik, és csillaga is egyre fényesebben ragyog. A Diamonds az eddigi talán leglíraibb kislemeze, amely olyan sorokat tartalmaz, mint a „Find light in the beautiful sea / I choose to be happy” és a gyémánt ragyogásához hasonlított szerelem. A videoklipnél így hasonló érzelmességre számíthattunk a dívától, akit egy előzetes interjúban „a fekete Madonna”-ként emlegettek.

Rih a premier előtt beszélt egy kicsit a 7. lemezéről, és a közös duettjéről Chris Brownnal. Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is tagadta azokat a pletykákat, miszerint újra együtt vannak, annyit viszont elárult, hogy a médiának semmi köze hozzá, a személyes élete az övé, és senki másra nem tartozik – ezt üzeni a daluk is.

„A Diamonds kifejezi az egész albumomat – folytatta a szépség, aki azzal kicsit megosztotta az embereket, hogy új lemezére egyetlen dalt sem írt. – Egy csomó ember fél boldognak lenni, amiatt, hogy mások mit gondolnak róla... Ők félnek kinyílni, átölelni és szeretni önmagukat, és azt tenni, amit szeretnének, és ami boldoggá teszi őket. Ez egy létező, személyes probléma.”

A videoklipben sérülékeny arcát láthatjuk, és szemtanúi lehetünk egy tetovált férfi kéznek is, akibe kétségbeesetten próbál kapaszkodni – de hiába, mert ujjaik kicsúsznak egymásból. Menekül, fulladozik, figyeli a mén vágtáját töretlenül, és mindeközben a világ ég körülötte. Páran úgy vélik, hogy a jelenetek egyfajta metaforák, amely Chris Brownnal való románcával kapcsolható össze. Annyi biztos, hogy a Diamonds klipje a You Da One & We Found Love élvezhető egyvelege, amely biztosan nagy sikert arat majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek