Starity

Ma este újra Voice

2012. november 09. 15:03   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este újra izgalmas adásnak nézünk elébe, hiszen folytatódik a gombnyomkodás a TV2 képernyőjén.

hirdetés
Ma este újra Voice
Fotó: TV2

Ma este újabb részét láthatjuk a már végtelennek tűnő tehetségkutatók sorát színesítő Voice-nak. Körmünket rágva izgulhatunk azon, hogy a mesterek a nekünk is tetsző delikvens előadására forduljon vissza, és árassza el dicséretekkel a szerencsétlen műkedvelőt, aki rögtön abba a hitbe kezdi ringatni magát, hogy végre művésszé vált.

Pedig elég elnéznünk a mestereket az egyes előadások alatt, és a hitünk megrendül a műsorban. Mező Misi két hang után rácsap a gombra, hátha így hamarabb vége az előadásnak, Malek Andrea kivár a nyomkodással, abban a hitben ringatva magát, hogy talán lesz ennél jobb dalnok is, de aztán rájön, hogy nem, erre csap egyet. Somló Tamás a borzasztó sárga színű alapozó alatt belenyugvóan tűr, majd mikor feldereng benne, hogy a nyomkodás neki munkaköri kötelessége, akkor nyom is egyet. Szegény Caramell nagyon lelkes, mosolyog, bólogat és nyom. Na, ez lesz ma este, sok szerencsét a versenyzőknek és a nézőknek is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek