Starity

Miley Cyrus számára a zene a legfontosabb

2012. november 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy interjú keretében mesélt új albumáról, és magánéletéről a Hannah Montana egykori sztárja.

hirdetés
Miley Cyrus számára a zene a legfontosabb

Készül a legújabb Miley Cyrus-album a rajongók legnagyobb örömére. Az újabban platinaszőke hajjal hódító vadóc sztár legutóbbi lemeze 2010-ben jelent meg, ami a Can't be Tamed, azaz a Megszelidíthetetlen névre hallgat. Miley jelenleg minden idejét új lemeze elkészítésébe fekteti:

„A legfontosabb dolog jelenleg az, hogy szeretném ha az emberek meghallgatnák a mondanivalómat és elkészíthetném a lemezem, szóval majd lesz időm pihenni is, úgy fogom érezni hogy végre elértem a célomat. – mondta, majd hozzátette - Azután tudok egy kis szünetet tartani és élvezni egy kicsit a házas életet.”

Bár Miley és vőlegénye, Liam Hemsworth csak jövő évre tervezik az egybekelést, a színész-énekesnő számára már most elkezdődött a házas élet: „Gondolatban és a szívemben már házas vagyok, mindent megteszek hogy meglegyen az a papír, de jelenleg szeretném valóban élvezni ezt az időszakot.”

Annak ellenére, hogy az egykori Hannah Montana számára jelenleg csak a zene létezik, promotálnia kell legújabb filmjét, a So Undercovert is. A legújabb Miley Cyrus-mozi főhősnője egy fiatal, de kitartó FBI ügynök, aki egy leányneveldébe lesz kénytelen beépülni. A bemutató dátuma feltételezhetően jövő év februárjára esik.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek