Starity

Bryan Adams másodszorra is apa lesz

2012. november 12. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai rocksztár barátnője, Alicia Grimaldi a második gyermekükkel állapotos.

hirdetés
Bryan Adams másodszorra is apa lesz

Az 53 éves rockzenész szóvivője megerősítette a hírt a Us Weekly magazinnak, hogy egy újabb kisbaba van úton az Adams-Grimaldi páros számára, akiknek már van egy gyermekük – kislányuk, Bunny Grimaldi-Adams már 18 hónapos.

Adams a Twitteren viccelődött a barátnője állapotáról. „Alicia vagy túl sok csokoládétortát evett, vagy megint kisbabát várunk – írta. – Azt hiszem, az ott egy kisbaba.”

Az „(Everything I Do) I Do It For You” énekese december 10-én, Tulsában kezdi az amerikai turnéját, majd Ausztráliában és Új-Zélandon folytatja áprilisban.

A zenélés mellett Adams szenvedélyes, elismert fotós is. Legújabb munkái az október 31-én kiadott, Exposed című könyvében tekinthetők meg. „Tulajdonképpen az elmúlt 10-12 év fotótermését mutatja be” – mondta nemrég egy CNN-interjúban.

Adams – aki szinte már mindenkit lefotózott az angol királynőtől kezdve Lindsay Lohanig – azon viccelődött, hogy a modelljeiben egy kis whiskey segítségével oldja fel a gátlást. „Sokkal jobban szeretek a fényképezőgép mögött állni, mint előtte, és együttérzek azokkal az emberekkel, akiket gyakran fotóznak, mert én is átéltem ezt a helyzetet.”

„Azt hiszem, a mai világban több lábon kell állni – tette hozzá. – Különösen az internet és ilyesmik mellett fontos, hogy egyszerre több dolgot is csinálj. A zene csak egy része a világomnak, ahogyan most a fotózás is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek