Starity

Misha Collins mesél az új évadról

2010. július 29. 19:07   |   Szerző: Amy Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sikerült interjút készíteni Misha Collins-szal, a Supernatural Castiel-ével. Beszél karaktere változásáról és új szerződéséről.

hirdetés
Misha Collins mesél az új évadról

Ausiello-nak sikerült videóinterjút készítenie a Supernatural angyalával, Misha Collins-szal.

Misha elmondta, hogy a poszapokaliptikus világban megnő a szörnyek aktivitása, ezért Castiel fontos szerepet fog játszani az új évadban is, de nem minden epizódban lesz benne. Eredetileg úgy ment Vencouver-be, hogy csak pár epizódot forgatnak. Ám ez idő közben megváltozott.

Igaz, előfordult már a sorozatban, hogy lecseréltek egy színészt, de a karaktere megmaradt (Pl. Ruby), de szerencsére Cas esetében erről szó sincs. Hogy miért? Mert hatalmas a rajongótábora, sokan szeretik. Ezért hálás is.

Azt is elmondta, hogy megmarad a ballonkabát-stílus. Kíváncsiak voltak a rajongók, hogy milyen lesz Castiel a 6. évadban, mivel az 5. évadban elég sok emberi tulajdonságot vett fel. Azt felelte, hogy arra az angyalra fog hasonlítani, aki annak idején a 4. évadban volt. Igaz nem lesz olyan merev, mint két éve, de az érzelmi megnyilvánulásokat visszafogja majd. Természetesen tudatában van már több dolognak, hatással volt rá mindaz, amit Dean-nel és Sam-mel átélt.

Hát én már várom az 6. évadot és Castiel-t is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek