Starity

Újabb Black Eyed Peas rekord

2010. július 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kicsivel több, mint egy éve jelent meg a Black Eyed Peas slágere, az I Gotta Feeling a zenei piacon, máris csak Amerikában több, mint 6 millió ember töltötte le legálisan az internetről.

hirdetés
Újabb Black Eyed Peas rekord

Az amerikai hip-hop banda ismét beírta magát a rekordok könyvébe, hiszen csak az Egyesült Államokban több mint 6 millió ember töltötte le a világhálóról az I Gotta Felling című slágert. Sok előadónak az is elérhetetlennek tűnik, hogy az ötmilliós számot elérje, talán a Black Eyed Peas-en kívül eddig összesen 5 másik előadónak sikerült.

Úgy tűnik a banda nem akármilyen évet hagy maga után, hiszen mióta megjelent The E.N.D című albumuk, sikert sikerre halmoznak. Nemrég például bekerültek az első 10 legjobban kereső zenész közé, és jelenleg hatodik helyen állnak a legjobb turnék listáján. A 6 milliós rekorddal most pedig egy újabb dimenziót nyitott meg a Black Eyed Peas a zene történelmében.

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek