Starity

Zac Efron nem hajlandó elvenni Vanessát

2010. július 29. 19:07   |   Szerző: Mezí

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

5 év hosszú idő... de Zac kitart a döntése mellett. A 22 éves fiatalembernek esze ágában sincs feleségül kérnie a barátnőjét!

hirdetés
Zac Efron nem hajlandó elvenni Vanessát

"Nem esküszünk, amíg legalább harminc nem leszek" - mondja Efron. - "Az ilyen döntéseket érett fejjel kell meghozni, én pedig még nagyon fiatal vagyok ehhez. Addigra az is biztosan kiderül, elég tartós-e kapcsolatunk Vanessával."

Nem tudunk sokat a két sztár magánéletéről, de Zac szerint ez így jó. "Csak annyit vagyunk hajlandók elárulni magunkról, hogy tényleg együtt vagyunk, és nyugodtan azt írhat rólunk bárki, amit csak akar" - nyilatkozza Zac. - "Nem irigylem azokat a celebeket, akiknek a magánélete a nyilvánosság előtt zajlik, ráadásul foglalkoztatja is őket a közfigyelem. Mi megszoktuk, hogy lefotóznak, meg autogramot kérnek a rajongók, de ennél beljebb nem engedjük őket a privát szféránkba."

Zac Efron egyébként legközelebb a Charlie St.Cloud halála és élete című romantikus-misztikus filmben lesz látható. Olyan fiatalembert alakít, aki öccse elvesztése után nem találja helyét az életben, egészen addig, míg fel nem kavarja a szerelem. A film alapjául szolgáló bestseller magyarul is megjelent. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek