Starity

Keith Richards újra kalózok között?

2012. november 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rolling Stones gitárosa újra Jack Sparrow kapitány apjának bőrébe bújhat, Johnny Depp ugyanis szerződtetné az ötödik kalózos filmbe.

hirdetés
Keith Richards újra kalózok között?

Köztudott, hogy Johnny Depp ikonikus karakterének stílusát a Rolling Stones sztárja formálta. Már többször is dolgoztak együtt (A Karib-tenger kalózai: A világ végén és az Ismeretlen vizeken során), most azonban a színész ismét szerződtetné képernyőbeli apját.

„Néhány hete beszéltem Johnnyval, és kérdezte, kész lennék-e az ötödik filmre. Nos, nem tudom, mit adhatnék a történethez, de még megvan a jelmez...” – árulta el sejtelmesen a gitáros, aki azt is hozzáfűzte, a fiatalabb generációk fel sem ismerik a Rolling Stones tagjaként, sokkal inkább kiáltják rá az utcán: „Ez Johnny Depp apja! Ő Teague kapitány!”

A 68 éves Keith igen elfoglalt, hiszen ötvenéves évfordulóját ünnepli a zenekarral, de elárulta, Johnny kedvéért bármikor újra jelmezt öltene.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek