Starity

Táncosával alkot egy párt Ayumi Hamasaki

2012. november 15. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop császárnője, Ayumi Hamasaki már túl van a válásán, ugyanis november 14-én bejelentette, hogy hat évvel fiatalabb háttértáncosával egy párt alkotnak.

hirdetés
Táncosával alkot egy párt Ayumi Hamasaki

Ayumi Hamasaki idén januárban vált el férjétől, Manuel Schwartztól, akivel a házasságuk kicsit több, mint egy évig tartott. Most azonban úgy tűnk, hogy az énekesnőre ismét rátalált a szerelem, mert november 14-én hivatalos rajongói oldalán, a Team Ayun keresztül jelentette be, hogy egyik tánosával, a 28 éves Uchiyama Marokával egy párt alkotnak. Uchiyama Maroka egyébként 2007 nyarán csatlakozott Ayumi táncosaihoz, és a You & Me című videoklipben is szerepel.

A november 15-ei Josei Seven hetimagazinban jelent volna meg először a hír, hogy Ayumi ismét szerelmes, de úgy tűnik, hogy az énekesnő és Maro nem tudták tovább titkolni kapcsolatukat a rajongók előtt, így a 34 éves énekesnő blogján jelentette be kapcsolatukat: „Nem akartam mindenki előtt tovább titkolni, ezért most mindent tisztázni fogok. Maro-channal komoly a kapcsolatunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek