Starity

Madonnát is elérte a Gangnam-láz!

2012. november 16. 10:10   |   Szerző: antonia12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop királynővel a manapság egyre csak népszerűbb PSY lépett egy színpadra, ahol közösen táncolták el a Gangnam Style-t.

hirdetés
Madonnát is elérte a Gangnam-láz!

Madonna november 13-i New Yorkban tartott koncertjére meghívást kapott a popszenzáció, PSY is. A dél-koreai rapper kultikussá vált dalát együtt énekelték és táncolták el.

Madonna a 2008-as Give it 2 me című dalát kezdte énekelni a Gangnam Style zenéjére, ám ekkor még semmit nem sejtett a közönség. Az előre beharangozott titiokzatos sztárvendég kilétét mindgvégig homály fedte, egészen addig, amíg megérkezett PSY egy csapóajtón keresztül, és folytatta saját dalát egy fergeteges táncshow kíséretében.

„Egészen messziről, Frankfurtból, Németországból érkezett. Nagy kedvencem, és imádom azt a világos vörös ruhát, ami rajta van” – mondta Madonna az esemény után.

A koncert bevételeit egyébként jótékony célra gyűjtötték. A Sandy hurrikán áldozatainak mintegy hatvanezer dollárt sikerült néhány perc alatt gyűjtenie Madonnának. A nadrágját is letolta, miközben a következőkete mondta: „Dobjatok egy kis pénzt a Sandy hurrikán áldozatainak, amíg nekem befagy a s*ggem!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek