Starity

Első gyermekét várja a világ egyik legszexisebb szupermodellje

2012. november 16. 10:10   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland szupermodell és férje, az angol komikus, David Walliams hivatalos közleményben jelentették be, hogy első gyermeküket várják. A pár izgalommal tekint a közeljövőre.

hirdetés
Első gyermekét várja a világ egyik legszexisebb szupermodellje

Az ellenálhatatlan humoráról hírhedt David Walliams és szupermodell felesége, Lara Stone hivatalos közleményben adta a világ tudtára, hogy első gyermeküket várják.

„Nagy izgalommal jelentjük be, hogy első gyermekünket vájuk. Mindketten nagyon izgatottak vagyunk, de szeretnénk megkérni mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ezekben a becses időkben.”

Később a lelkes apukajelölt a Twitter-profilján is nagy izgalommal osztotta meg az örömhírt követőivel. „Egy kis csodálatos hír. Az Én gyönyörű feleségem, Lara gyermeket vár. Babánk lesz! Jövőre születik meg, és boldogabbak nem is lehetnénk. Dx.”

Lara Stone jelenleg a világ 8. legjobban fizetett szupermodellje a Forbes szerint, illetve a Calvin Klein exklúzív modellje, a models.com szerint a világ 9. legszexisebb modellje. David Walliams anglia szerte ismert komikus, eddig olyan produkciókban tűnt fel, mint a Gyógyegér vacsorára, vagy a Csillagpor.

A pár 2009-ben kezdett el találkozgatni, 2010. május 16-án mondták ki egymásnak a boldogító igent Londonban. Sok boldogságot a leendő szülőknek!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek