Starity

People's Choice Awards 2013: íme a jelöltek

2012. november 16. 03:03   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre is megrendezésre kerül a hagyományos People's Choice Awards, ahol ismételten a szavazók döntik el, ki térjen haza díjjal a zsebében.

hirdetés
People's Choice Awards 2013: íme a jelöltek

A People's Choice Awards már hagyományosan minden évben megrendezi nagyszabású díjkiosztó gáláját, ahol bárki szavazhat kedvenc filmjére, sorozatára, kedvenc énekesére, bandájára, valamint a Fan Following kategóriában kiderül, melyik híresség rajongói a legelszántabbak.

A CBS csatorna szervezésében ezúttal 39. alkalommal tér vissza a sztárokat jutalmazó ceremónia, méghozzá 2013. január 9-én, Los Angelesben. A jelöltek listája november 15-én került nyilvánosságra, szavazni pedig szintén ettől a naptól kezdve lehet.

A legjobb film kategóriában idén A csodálatos pókember, a Bosszúállók, A sötét lovag: Felemelkedés, Az éhezők viadala, illetve a Hófehér és a vadász kapott jelölést. A legjobb színészek, színésznők jegyzékében pedig olyan nevek jelennek meg, mint Johnny Depp, Robert Downey Jr. Emma Stone vagy Jennifer Lawrence.

A sorozatok is lehetőséget kaptak, hogy kiderítsék, melyiknek van legnagyobb sikere. A vígjátékok, a drámák, valamint a fantasyszériák is különböző kategóriákban versengenek meg egymással. Természetesen a listákon szerepel a The Vampire Diaries, a Glee, a Supernatural, a Pretty Little Liars és a Walking Dead – hogy csak párat említsünk.

A zene rajongóinak sem kell megijedniük, az idei listán megjelenik Justin Bieber, Taylor Swift, Selena Gomez és a One Direction neve is. Természetesen itt is külön kategóriába vannak osztva az előadók, míg a pop kategóriában nagy esélyekkel indul Bieber, addig a hiphop kategóriában Nicki Minaj, de elmaradhatatlan az R&B is, ahol Rihannának négy másik énekessel kell szembeszállnia. A szervezők kíváncsiak arra is, vajon ki rendelkezik legnagyobb rajongótáborral, így a Beliebereknek és Directinereknek már nem csak egymással kell megküzdeniük kedvencük győzelméért.

Te is szavazhatsz kedvenceidre, ha úgy gondolod, igenis megérdemelnek egy díjat. Ezúttal nincs szükség regisztrációra, sem Twitter-profilra, mindössze egy kattintásba kerül. A teljes megtekintéséhez, illetve a szavazás lebonyolításához látogasd meg a díjátadó hivatalos oldalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek