Starity

A Jolie-Pitt gyerekek már írtak a Télapónak

2012. november 16. 13:01   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Télapó idén karácsonykor igazán különleges meglepetésben részesül – hat egyedi, kézzel készített levelet kap Angelina Jolie-tól és a gyermekeitől.

hirdetés
A Jolie-Pitt gyerekek már írtak a Télapónak

Angelina Jolie és hat gyermeke – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienne – múlt hét pénteken ellátogatott az angliai Kentben található kis faluba, Littlebourne-ba, hogy eljuttassa a Télapónak a karácsonyi üzenetét.

„Annyira aranyosak voltak. Mindannyian üzenetet küldtek a Télapónak, és nagyon jól nevelten viselkedtek – árulta el a littlebourne-i postahivatal egyik dolgozója, Fiona Lindsay az amerikai People magazinnak. – Mint akármelyik másik gyerek egy édességboltban, ők is rendkívül izgatottak voltak, de Angelina remekül felügyelte őket.”

„Kedves kis jelenet volt – tette hozzá. – Mindannyian nagyon udvariasak voltak, akár csak egy csapat nagyszerű, boldog kisgyermek.”

A Jolie-Pitt család Brad Pitt zombis filmje, a World War Z utolsó jeleneteinek felvételei miatt tartózkodott Kentben.

A család a közeli Ickham nevű faluban, egy „luxuspajtában” töltötte a hetet, és ellátogatott a Howletts vadasparkba és a Canterburyben található Waterstones könyvesboltba is.

Bradet a legidősebb fiúval, Maddoxszal is lencsevégre kapták, amint épp az új James Bond-film, a Skyfall egyik vetítésére igyekeznek a broadstairsi Vue moziba.

„Angelina annyira előzékeny és elragadó személyiség – mondta Lindsay. – Először teljesen ledöbbentem, de olyan kedves volt, hogy hamar megnyugodtam.”

„A gyerekek egy-egy csomag édességet vettek, valamint néhány játékot és újságot, majd arról kezdtünk csevegni, hogy vannak és mit fognak vacsorázni – tette hozzá végül. – Azt javasoltam nekik, hogy ugorjanak át az utca túloldalán lévő boltba, ahol halat és sültburgonyát árulnak (az angolok egyik jellegzetes étele – a szerk.), mivel vétek nem megkóstolnia annak, aki Angliában jár. Remélem, ízlett nekik!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek