Starity

Balhés gyerek volt Harry Styles

2012. november 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles napjaink egyik legsikeresebb fiúbandatagnak mondhatja magát, de vajon milyen őrültségeket csinált régebben? Gyermekkori pajtása, Will Sweeney beavatta a riportereket a sok csínytevésbe, melyek Harry és az ő fejéből pattantak ki ifjabb korukban.

hirdetés
Balhés gyerek volt Harry Styles

Will Sweeney emlékei szerint ők ketten mindig benne voltak valami komiszságban, például gyakran játszottak az emberek idegeivel különböző bevásárlóközpontokban. Will a The Sun című lapnak mesélte el a közös élményeket:

„Harryvel az volt a szokásunk, hogy bementünk a Tescoba és egyikünk tárgyakat dobált hátra a feje fölött, míg a másiknak el kellett kapnia azokat. Kenyerek és mártások hevertek mindenfelé körülöttünk, mert többnyire ügyetlenek voltunk, és nem kaptuk el őket. Aztán volt olyan is, hogy Harry úgy tett, mintha Tourette-szindrómája lenne, és ordítozva mászkált fel-alá az üzletben. Sokszor le lettünk szidva a vásárlók által, de ő mindig is tett arra, hogy mit mondanak róla az emberek. Csak az számított, hogy jól érezzük magunkat.”

Elárulta, hogy szerinte ez az őrültség is szerepet játszik abban, hogy a nők megőrülnek Harryért, másrészt nagyon könnyű vele beszédbe elegyedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek