Starity

Caramel felfedezte a magyar Justin Biebert?

2012. november 16. 22:10   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma végre utolsó kiválasztáshoz érkezett a Voice, mely nem kevés meglepetést tartogatott. Talán ez volt a legizgalmasabb rész, mivel már csak hét jelölt nyerhetett bebocsátást a világot jelentő deszkákra vezető folyosóra.

hirdetés
Caramel felfedezte a magyar Justin Biebert?
Fotó: TV2

A már megszokott koreográfia szerint most is volt kitörő öröm, volt szomorúság, volt kritika a családtagoktól a mesterek felé ugyanúgy, mint az eddigi válogatásoknál is.

Malek Andrea hamar kiválasztott az egyetlen üres helyére egy nem túl izgalmas, felejthető hölgyet. A csodálatosan éneklő, külsejében is gyönyörű dr. Péter Barbara, Zorán vokalistája Caramellt választotta, aki ezt fülig érő mosollyal honorálta. Vitathatatlanul a teljes mezőny legszebb szereplője az ügyvédlány. Caramellnek ez jól is jött, mivel az ő eddigi jelöltjeiről eddig nagy bátorságra vallott volna kijelenteni, hogy jól néznek ki. Valójában a választottakat elnézve megállapíthatjuk, hogy Malek Andrea választottjai kivétel nélkül nemcsak hangra, de külsőre is jók. Mező Misi csapata elég szedett-vedettnek tűnik, de majd meglátjuk, talán kihoznak magukból valami érdekeset. A Somló csapatába kerültek eddig nem hagytak a nézőkben maradandó nyomot, aztán lehet, hogy ők lesznek az ászok a versenyben.


Péter Barbara (Fotó: TV2)

Ahogy haladt a kiválasztás, Somló bevállalta a csapatába a nőnek is eladható Dózsa Eriket, akinek pedig az előadását a többi mester nem fogadta osztatlan lelkesedéssel. Talán szegény Somló mester már elunta az izgalmakat, ezért kerülhetett be ez a gyermek a csapatába, ki tudhatja?

Aztán Malek Andi is kezdte unni magát, ezért Caramellt vegzálta, hogy válasszon már. Az erőszaknak engedve a Lélekdonor énekese kiválasztotta a nevét a külsejében meghazudtoló teltkarcsú Sudár Anitát, aki amúgy Somló mesterre gyúrt. Hiába, ott már nem jutott számára hely, így maradt neki a ritkán, de akkor ékesen szóló Caramell.


Sudár Anita (Fotó: TV2)

Mire idáig jutott a műsor, már a nézők is belefásultak a sok sztárjelölt előadásba. Helmeczi Biankának a lelke is a helyén volt, de Caramellnek a dalban az előadót is látnia kellett volna, de nem találta, ezért Mező Misire maradt szegény lány a lelkével együtt.

Herceg Dávid még külsőre is hajazott Caramellre, meg a hangja is tűrhető volt, vajon miért nem kellett neki mégsem? Valószínűleg neki sem érezte a lelkét. Ekkora már a mester társak is kezdtek nyűgössé válni rá, de hát ez nem befolyásolta társukat, tovább várta a csodát. Na, egy darabig várhatott, meg a szerencsétlen társai is vele együtt. Szenvedhettek velünk együtt, mert Caramell nem érzett lelket maga körül, pedig az énekesek még ki is köpték azt nagy igyekezetükben.

Aztán, amikor már nem is reméltük, megtörtént a csoda. Henderson Dávid egy tizenhét éves diák végre megérintette Caramel lelkét, de még a nézőkét is. Hát, ha ez a fiú nem lesz a magyar tinik kedvence akkor senki. Caramell felfedezte volna a magyar Justin Biebert? A mester meglehetős csöpögős szövege szerint a srác előadásán az Isten szava ragyogott át. Tényleg egy csoda ez a gyerek, ez vitathatatlan, talán nem megy át később sem nyálasba.


Henderson Dávid (Fotó: TV2)

Jövő héttől jönnek a párbajok, izgalommal várjuk a valóban tehetséges énekesek további vetélkedését, reméljük továbbra is jól fogunk szórakozni.
Azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy legalább annyira várjuk azt is, hogy a műsorvezetőnek kiválasztott Szabó Kimmel Tamás végre felturbózza magát,és némi életet leheljen magába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek