Starity

Megjelent Joe Jonas legújabb klipje

2012. november 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 16-án került fel a legújabb Joe Jonas-kisfilm a középső fivér hivatalos YouTube-csatornájára.

hirdetés
Megjelent Joe Jonas legújabb klipje

Joe Jonas az All This Time című dalához forgatott videoklipet. A dal az énekes debütáló lemezén található, amit 2011 októberében adott ki FastLife címmel.

A kisfilmben bárki betkintést nyerhet az énekes pörgő életmódjába. A táncpróbáktól kezdve, a rajongókon át a koncertekig tiszta képet kaphatunk a 23 éves sztár mindennapjairól. A videóban nem csak a rajongók kaptak szerepet, hanem Joe kutyája is, Winston. Akit, az énekes mindenhová magával cipel. Bevallása szerint kutyája legjobb barátja:

„Szerencsére, van egy legjobb barátom a kutyámban Winstonban. Mindig beszélek hozzá, amikor otthon vagyunk. Az életem nagyon örűlt tempóban zajlik másfél éve. Szerettem volna megmutatni az embereknek, hogy miről is szól az életem. Egy kicsit többet adni a számukra, szóval ez egy nagyon jó élmény” - nyilatkozta Joe az MTV-nek adott interjújában, mikor legújabb videóklipjéről kérdezték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek