Starity

X-Faktor: búcsúzott a Like

2012. november 17. 22:10   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eljutott az X-Faktor a műsor feléhez, a versenyzők egyre fogynak, a kiesők személye innentől már egyre nagyobb érzelmeket fog kiváltani a nézőkben.

hirdetés
X-Faktor: búcsúzott a Like
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

A hatodik adás az egykori győztessel, Vastag Csabával indult. Meg kell állapítani, hogy Csaba az elmúlt időszakban határozottan javult, mármint a mozgását illetően. A hangja változatlan, de a lényeg, hogy a nézőknek eladható előadóvá vált. Aztán jött Nóri, akinek jó tett az anyaság, nagyon aranyos volt az ismét jól megválasztott ruhájában, és remekül állt neki az új frizurája – már csak a helyes levegővételt kellene elsajátítania.

Elsőnek a Like lépett színpadra egy jó kis pörgős számmal. Vidámak voltak, jól érezték magukat, meg a nézők is az előadásuk alatt. Megalapozták azt est hangulatát, bár a mentorok a hangokkal nem voltak igazán elégedettek. Majd jött a kissé túlsúlyos, idősecske rockerimitátor, Stone, aki a színpad körbejárásával újra előadta a tőle mára már megszokott semmit. De legalább volt min elvitatkozni a mentoroknak, bár a vita elég erőtlennek tünt, hasonlóan az előadáshoz.

A szünet után következett a külsőre és hangra is jellegtelen Szabó Dávid. Igaza volt Feró kritikájának, éppen olyan unalmas volt az előadása, mint amilyen már ő maga. Jött Antal Timea, aki tagadhatatlanul csodálatos, talán a mezőny legjobb hangjával rendelkezik, de nem igazán átütő színpadi egyéniség. Megható volt nézni, amikor a lenyűgöző előadása után mentora, Malek Miklós felment a színpadra és megölelte. Geszti hiányolta Timi előadásából az érzést, de nem biztos, hogy most igaza volt, hiszen még Nórit is sikerült megríkatnia.

Aztán következett a műsor gyenge láncszeme, Zámbó Krisztián. Nagyon kellettek a színpadra azok a táncosok, legalább volt valami szórakoztató is. Az előadó egyszerűen kritikán aluli volt, se hang, se semmi. Malek Miklós végre kimondta, hogy nem való az X-Faktor színpadára. Most már tényleg elég lenne belőle, most még Ildikó sem védte a tőle megszokott vehemenciával, s hála Istennek a sírást is mellőzte, ez már talán jelent valamit.

Majd rövidnek mondott, de kiadós szünet után érkezett a sok vitát kiváltó, magát tündi-bündinek eladó Csobot Adél. Nála még titok, hogy spontán vagy felvett-e a viselkedése. Szexis dal, szexis ruha és koreográfia, jól megvolt csinálva. Zsédánál minden esetre izgalmasabban, vagy inkább látványosabban adta elő a dalát. Ha nem is énekel valami jó, de eladni aztán remekül tudja magát, s pont erre van ebben a műsorban szükség, ezt erre találták ki. A mentorok meg jól elvitatkoztak rajta.

Aztán megjött a nem is igazán titkos favorit, Oláh Gergő, akinek tehetségét, színpadra termettségét senki nem vitatja. Most sem okozott csalódást, meglepetést, ismét remek volt, mint eddig mindig. Igazi X–Faktor, aki kétségtelenül a közönség nagy kedvence.

A Neo együttes érdekes előadása, valamint a versenyzők közös produkciója után jött a nagy kérdés, ki lesz a kieső, ki miatt fognak a következő héten dühös kommentek százai születni. Nóri a feszültséget végsőkig fokozó, a bennmaradó versenyzőket – köztük valami egészen hihetetlen módon még mindig versenybe tartott, legkevésbé odavaló Stone-t és Zámbó Krisztiánt – felsoroló drámai produkciója, és némi szünet után párbajra szólította a Like-ot és Szabó Dávidot. A versenyzők nagyon kitettek magukért, de a zsűri végül a lányokat küldte haza.

Az este a nézőknek az igazságba vetett hitét alaposan megingatta, és ez nem a párbajozók miatt történt. A nézők – vagy talán a család – kritikátlanul leadott szavazataira figyelemmel most már tényleg bekövetkezhet az elképzelhetetlen, miszerint a végső csatát Stone és Zámbó Krisztián fogja vívni. A nagy kérdés az, vajon ki lesz akkor erre egyáltalán kíváncsi?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek