Starity

Kiszivárgott három új Britney-dal

2010. július 30. 11:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears három dala, a When I Say So és a Tell Me (Am I A Sinner) és a Mad Love, ami a 2002-es albumán kaptak volna helyet.

hirdetés
Kiszivárgott három új Britney-dal

Felkerült az internetre három, eddig nem hallott Britney Spears által előadott dal! Ha azt hittétek, hogy ezek a vadonatúj albumok előfutárai, akkor sajnálattal kell bejelentenem, hogy ezek a felvételek már 8 évesek, mivel a Britney korongon kaptak volna helyet, de valamilyen oknál fogva nem kerültek fel rá.

Továbbá bejelentett információk szerint az új albumot áttolták 2011-re, de egy idei kislemez/videóklip még nincs kizárva. A Forbes szerint viszont Britney újra a csúcson van, és a következő évek sikeresek lesznek számára.

Mindenesetre, ha már tűkön ülve várjátok a korongot, hallgassátok meg a lentebb található dalokat, hiszen bennfentesek szerint az énekesnő visszatér a Britney és In The Zone stílusához, ami olyan dalokat jegyez, mint az I'm A Slave 4 U vagy a Toxic.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek