Starity

Újra kitör a Vezúv

2012. november 20. 16:04   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Kr. e. 79-ben történt Vezúv kitörést viszik filmvászonra, amely elpusztította Pompeii városát. A főszerepet a Trónok Harca egyre népszerűbb sztárjára, a jóképű és tehetséges Kit Haringtonra bízták.

hirdetés
Újra kitör a Vezúv

Kit Harington, a Silent Hill: Revelation 3D és a Trónok Harca sztárja karrierje minden kétséget kizáróan szárnyal. A fiatal tehetség sorra kapja a lehetőségeket a bizonyításra. Nemrégiben hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint Paul W.S. Anderson a 25 éves brit színészre bízta legújabb filmjének főszerepét. A Pompeii című nagy büdzsés produkció a híres vulkánkitörés történetét dolgozza fel, egy új szemszögből.

Kit egy Milo nevű rabszolgát fog alakítani, aki egy hajón szolgál, és arról álmodozik, hogy egyszer megvásárolja a szabadságát, és feleségül veszi szerelmét, aki történetesen a tulajdonosának lánya. Amiről nem tud, az az, hogy a lány kezét már elígérték egy korrupt tanácsosnak, őt magát pedig el akarják adni egy másik rabszolgatartónak, aki Nápolyban él. Amikor már azt hiszi, hogy a dolgok nem fordulhatnak rosszabbra, kitör a vulkán, és a bátor és kétségbeesett Milo visszaszökik a városba, hogy megmentse szerelmét és legjobb barátját.

A készülő mozifilmet a Constantin Film finanszírozza, és a Lionsgate fogja bemutatni. A bemutatót 2014 végére tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek