Starity

Selena Gomez és Justin Bieber: van még remény?

2012. november 19. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szemtanúk szerint az American Music Awards after partiján többször is ölelkeztek és kéz a kézben sétáltak ki a díjátadóról.

hirdetés
Selena Gomez és Justin Bieber: van még remény?

Selena Gomez és Justin Bieber drámájának úgy tűnik, sosem lesz vége. Kevesebb mint két hete tört ki a botrány, amikor modell-lányunk Palvin Barbara egy közös képet készített a tinisztárral a Victoria's Secret show-ján. Egy napra rá a pár már szakított. Ám kapcsolatuk végének miértjére még nem derült fény.

Voltak találgatások, miszerint a leánykérés vetett végett szerelmüknek, de az a hír is felröppent, hogy túl elfoglaltak és nem volt idejük egymásra, sőt még a féltékenység is szóba jött.

Most viszont úgy tűnik, hogy a pár ismét egymásra talált. A 2012-es American Music Awards after partiján látták őket kéz a kézben. Ugyan Selena nem jelent meg a vörös szőnyegen, és ki sem öltözött a rendezvényre, mégis készült róla pár kép.

Selena, Justin és az anyukája együtt hagyták el a Los Angeles-i színházat a díjátadó végén. „Nem arról van szó, hogy Selena nem akart megjelenni a díjátadón, egyszerűen csak teret engedett Justinnak, hogy csakis a rajongóival legyen. Tudta, ha megjelenik, azzal elvonja a fiú figyelmét. De még mindig szerelmes Justinba. Még mindig szeretik egymást, csak szükségük lenne arra, hogy elbújjanak a hírnév elől egy kicsit” – írja a Hollywoodlife.com

Justin Bieber elhozta a mesésen gyönyörű Selenát az AMA after partijára” – tweetelte Jenny McCarthy, aki megerősítette a reménysugallatot Jelena szerelme felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek