Starity

Flashmobot rendeztek az agymenők

2012. november 19. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Big Bang Theory stábja flashmobbal lepte meg a készítőket, amelyet Carly Rae Jepsen nagy sikerű slágerére adtak elő.

hirdetés
Flashmobot rendeztek az agymenők

A CBS népszerű szituációs komédiája, a The Big Bang Theory, amely immáron a hatodik évadnál tart, elmondhatja, hogy igazán összetartó stábot alkot. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy nemrégiben a Carly Rae Jepsen nyári slágerének kikiáltott Call Me Maybe-jére adtak elő egy flashmobot – a készítő, Chuck Lorre legnagyobb meglepetésére.

Teljes titokban készültek fel arra a táncra, amelyet a forgatás során, szerepükből kilépve adott elő Penny (Kaley Cuoco), Raj (Kunal Nayyar), Howard (Simon Helberg), Leonard (Johnny Galecki), Amy (Mayim Bialik), és Bernadette (Melissa Rauch) – akikhez a teljes stáb is hozzácsapódott.

Amint a sláger felhangzik Sheldon és Leonard lakásában, mindenki értetlenül körbenéz, majd váratlanul táncra perdülnek, néhány pillanattal később pedig a színfal kész Broadwayjá változik. Chuck Lorre, Bill Prady és Steve Molaro eközben értetlenül figyelik az eseményeket – értelemszerűen csak ők voltak azok, akiket nem avattak be a dologba.

Egyedül Jim Parsons maradt veszteg a flashmob során, ám az ikonikus „Bazinga” (magyar fordításban: Sakk és matt!) elmaradhatatlan volt a produkció végéről.

A The Hollywood Reporter szerint Kaley Cuoco ötlete volt a meglepetésszerű előadás, és testvére, Bri Cuoco segített összeállítani a koreográfiát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek