Starity

Taylor Swift halálos fenyegetéseket kapott

2012. november 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction rajongói a Twitteren keresztül fenyegetik a countrysztárt, amiért Harry Stylesszal mert randizni.

hirdetés
Taylor Swift halálos fenyegetéseket kapott

Már korábban beszámoltunk róla, hogy Taylor Swift és Harry Styles – még ha csak a pletykák szerint is – összemelegedett egymással. A countryzene csillagának jelenleg a fiúcsapat őrült rajongóival kell szembenéznie nap mint nap. Nem elég, hogy az utcán gyűlölködő megjegyzéseket kap, a Twitteren immár halálos fenyegetések címzettje is.

„Kinyírom Taylor Swiftet. Nem fog az én Harrymmel randizni” – csiripelte egy rajongó, amire érkezett is válasz: „Ha te randizol az én Harrymmel, én nyírlak ki téged.”

Természetesen a tinédzserek megszólalásai inkább hangzanak úgy, mintha egy hatéves száját hagyták volna el, ám mindannyian tudjuk, mennyire őrült dolgokra képesek a rajongók. Többen már az énekesnőnek címezték fenyegetéseiket: „Kib*szottul ronda ribanc vagy. Halálra akarlak szurkálni, és játszani a véreddel.”

Mi igazán nem tudjuk eldönteni, mi miatt kellene aggódnunk: Taylor testi vagy a Directionerek mentális épsége miatt. Mindenesetre az énekesnő jobban teszi, ha távol tartja magától Harryt, ha nem akar rosszabbat találni egy véres betétnél az ajtójában – amire a One Direction háza táján volt már példa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek