Starity

Megjelent Ayumi Hamasaki új dala

2012. november 25. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú Ayumi Hamasaki második évfordulós kislemezéről a Sweet Scar című dalt a japán rádió, a Tokyo FM sugározta először pár napja.

hirdetés
Megjelent Ayumi Hamasaki új dala

Ayumi Hamasaki második évfordulós kislemeze az Again címet kapta, és december 8-án kerül a boltok polcaira. Összesen 12 dal kapott rajta helyet, de csak négy lesz új szerzemény (Wake Me Up, Sweet Scar, Snowy Kiss, Ivy). November 17-én a reggeli órákban egy japán rádió, a Tokyo FM sugározta először Ayu Sweet Scar című dalát, ami hamar felkerült az internetre, de egyelőre a rádiós változattal kell beérniük a rajongóknak.

A dal egy gyönyörű, érzelemmel teli balladára sikeredett. Az énekesnő több rajongója is azt vallja, hogy ez a dal a régi Ayumira emlékezteti őket.

A kislemezt CD vagy CD+DVD formátumban is be lehet majd szerezni. A DVD a Wake Me Up, a Sweet Scar és a Snowy Kiss daloknak a videoklipjeit fogja tartalmazni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek