Starity

Nemműtét mellett döntött Harry Styles rajongója

2012. november 20. 17:05   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy One Direction-rajongó fiúként akarja leélni életének hátralevő részét - ezzel kimutatva rajongását.

hirdetés
Nemműtét mellett döntött Harry Styles rajongója

Akik azt hiszik, hogy a felső képen Harry Styles látható, azok tévednek. Egy 20 éves angol lány ugyanis nemátalakító műtére készül, mivel olyan szeretne lenni, mint Harry Styles a One Directionből. Catrina Best már hónapok óta úgy néz ki külsőleg, mint a fiúbanda szívtiprója, de szeretné ezt egy műtétettel is megpecsételni.

Már gyermekkorában is furcsa vágyai voltak Catrinának. A lány már régóta férfiként szeretett volna élni, sőt, próbált is kapcsolatot létesíteni lányokkal – nem sok sikerrel. Levágatta haját, lekötözte melleit, és folyamatosan hormontablettákat szed, amik elősegítik szőrösödését.

Az orvosok ráadásul nemrég megállapították Catrinánál, hogy transznemű. Egy nemváltozató műtét nem kis költségvetéssel jár, de a lány eltökélt: már régóta pénzt gyűjt a műtétre, emellett minden nap tökéletesíti a Harry-kinézetet, hiszen nagyon rajong a brit fiúbanda énekeséért.

A lányhoz már többen odamentek autogramért, mert azt hitték, Harry Stylesszal van dolguk, tehát az átváltozást akár a kaméleonszínészként emlegetett Johnny Depp is megirigyelhetné. Ám ez talán nem annyira visszafordíthatatlan, mint a műtét, mely során megfosztják a nőiességétől. Catrinát többen őrültnek tartják, amiért – sok más rajongóval együtt – nem ismeri, hol a határ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek