Starity

Nem találják Harry Osborn alakítóját

2012. november 20. 21:09   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csodálatos Pókember 2 castingja nem halad, mert a Sony szerint a jelöltek nem néznek ki jól és testük nem atlétikus, vagy alkalmatlanok a kinézett személyek.

hirdetés
Nem találják Harry Osborn alakítóját

A Hollywood Reporter szerint a nagysikerű film folytatásának felvételére való felkészülését Harry Osborn castingja hátráltatja, ugyanis a Sony és a rendező, Marc Webb eddig hét jelentkezőt tesztelt, ám egyik sem nyerte el tetszésüket, a beválogatás már hónapok óta zajlik, eredménytelenül.

Eddig Dane DeHaan, Alden Ehrenreich és Brady Corbet volt a jelöltek listáján, ám az első forduló alkalmával kiestek, mivel kinézetre ugyan megfeleltek de nem tudták elkápráztatni a casting menedzsereket. Hétfőn újabb 4 színészt tettek próbára, és nagy valószínűséggel egyikük sem kapta meg a szerepet. Boyd Holbrook, aki Stephen Meyer új filmjében tűnik majd fel, nem nyerte el a szakemberek tetszését. Ezután három angol színész következett, akik viszont jól szerepeltek de kinézetük és alkatuk miatt nem feleltek meg a szerepre. A legnagyobb esélyesnek Sam Claflin színészt tartották, aki az Éhezők viadalának új részében lesz látható. A megmérettetésen szintén megbukott Douglas Booth és Eddie Redmayne is, előbbi a LOL 2012-es remake-jében debütált amerikai nézők előtt, utóbbi több színházi díjat is nyert színész, akit leginkább az Egy hét Marilynnel című filmből ismer a nagyérdemű, szintén kiesett a sorból.

A Sony szeretné ha Harry karakterére valamennyiben hasonlítana az eredeti trilógia Osborn-jára, ezért azon gondolkodik a stúdió, hogy újból behívja az első három jelöltet, vagy ezentúl úgy castingolnak, hogy alapból olyat keresnek aki jóképű, atlétikus teste van és tehetséges is. Az idő halad, a határidő pedig közeleg, a felkészülést az új filmre már csak ez tartja vissza. A Hollywood Reporter megkereste a Sony-t, aki nem volt hajlandó kommentálni az esetet, a Collider magazinhoz eljuttatott információ szerint viszont a szakemberek most már átlátják a helyzetet és megjelent előttük Harry arca, testfelépítése, így gördülékenyebben fog majd menni a válogatás, és remélik hogy mihamarabb megtalálják a megfelelő színészt, hiszen ők nem a lehetetlent kérik. A Hollywood reporter szerint a Sony-nál fejvesztve keresik a színészeket, hogy időben ki tudják castingolni a megfelelő színészt a szerepre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek