Starity

Fiatal szívtipró Csillagkúton

2012. november 21. 10:10   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szereplő érkezett a Jóban Rosszban csapatába. A Habibot alakító Said statisztaként már korábban is feltűnt a népszerű sorozatban, most pedig Bodolai Orsi szívét elrabolva bonyolítja az eseményeket.

hirdetés
Fiatal szívtipró Csillagkúton
Fotó: Red Lemon

Újabb szerelmi szálakba bonyolódhatnak a Jóban Rosszban rajongói, hiszen Mechiat Said személyében egy lovagias, ám titokzatos fiatalember tűnik fel a képernyőn. A leendő építészmérnök a valóságban élelmiszer-mérnöki pályára készül, de a színészet is fiatalkorától központi szerepet foglal el életében. Nem volt számára ismeretlen a sorozat közege sem, hiszen egy éve statisztaként már felbukkant a sorozatban.

„Már fiatalon bekerültem színjátszó körbe, azonban hosszú évek után, amikor Budapestre költöztem kissé elszakadtam a színészettől. Ezt követően regisztráltam ügynökségekhez, aminek köszönhetően egyre többet statisztáltam, most pedig egy jelentősebb szerepben térhettem vissza a képernyőre ebbe a szuper csapatba – mesélte Mechiat Said. – Szeretnék minél többet elérni ezen a területen is, de emellett élelmiszer-mérnöki karra járok a Corvinus Egyetemen, egy zenekarban gitározom, valamint a pankráció és a Kung-fu is fontos részei az életemne – folytatta a Habibot alakító Said.

Said könnyedén azonosult a Bodolai Orsi szívét ostromló Habib karakterével.


Fotó: Red Lemon

„Habib egy félig pakisztáni, félig magyar srác, aki nagyon tiszteli a hagyományait, tisztelettudó, és lovagias, így kerül közel Orsihoz is. Én részben algériai felmenőkkel rendelkezem, személyiségre azonban nagyon hasonlítok Habibra” – vélekedett Said, aki meglehetősen közel kerül majd a Bodolai család életéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek