Starity

Hilary Duff férjhez megy?

2010. július 30. 14:02   |   Szerző: Devil003

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary Duff és Mike Comrie már egy éve tervezgetik esküvőjüket, amire hamarosan sor kerül.

hirdetés
Hilary Duff férjhez megy?

Hilary Duff (23) és Mike Comrie (30) már 2007 óta egy párt alkotnak és hamarosan összekötik az életüket - állítja egy barátjuk. A pletyka ezúttal bizonyára nem alaptalan, hiszen az NHL játékos, Mike tavaly júniusban, közös nyaralásuk alatt kérte meg kedvese kezét, amit a nagyon-nagyon szemfüles paparazziknak sikerült is megörökíteniük...

Majd idén februárban hivatalosan is bejelentették, hogy jegyesek, bár már mindenki tudta, hiszen Hilary, amióta megkapta az eljegyzési gyűrűjét, azóta le sem veszi.

A pár barátja csak annyit mondott el, hogy még október 7-e előtt kimondják az igent. Továbbá hozzátette, hogy Hilary szűk körű, meghitt esküvőt szeretne, azonban nagyon nehezen tudja karcsúsítani a vendéglistát. Az énekes-színésznő talán már a helyszínt is megtalálta a San Ysidro farmon, ahova ellátogatott és nagyon tetszett neki a hihetetlenül szép táj és a rancs történelme is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek