Starity

Szexvideót rejteget Emma Stone!

2012. november 21. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő évekkel ezelőtt készített egy home-made szexkazettát, amit a férfi főszereplő szeretne közzétenni az interneten.

hirdetés
Szexvideót rejteget Emma Stone!

Úgy fest, Emma egy vintage szexvideót rejteget a publikum előtt, legalábbis ezt állítja egy forrás a RadarOnline-nak. A színésznő akkortájt készíthette a felvételt, amikor álmában sem gondolta volna, hogy híres lesz, tehát partnere a lepedőakrobatikában biztosan nem  Andrew Garfield.

„Még azelőtt készült, hogy randizni kezdett volna Garfielddel, és hogy igazán híres lett volna. Fiatal volt, és nyilván úgy gondolta, semmi rossz nem sül ki belőle.”

A videó egyelőre nem került fel az internetre, de a partner, azaz az exbarát szándékozik publikálni, borsos összegekért természetesen. Ha valóban létezik a felvétel, mi Ryan Findley-re tippelünk mint lehetséges főszereplő, hiszen ő az egyetlen olyan pasas Emma életében, aki ismeretlen a világ előtt.

A forrás szerint A segítség sztárja teljesen kiakadna, ha napvilágra kerülne a home-made pornó, mivel nem tiszteli az olyan nőket, mint Kim Kardashian vagy Paris Hilton, akiknek izgalmas szexuális élete is közrejátszott abban, hogy híressé váltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek