Starity

Úton az első JLS-baba

2012. november 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Máris érkezik a brit JLS-együttes első babája! Marvin Humes elárulta a Facebookon, hogy feleségével első gyermeküket várják.

hirdetés
Úton az első JLS-baba

Marvin Humes és Rochelle Wiseman még csak pár hónapja házasodtak össze, és máris első kisbabájukat várják. A boldog férj a Facebookon osztotta meg rajongóival a csodálatos hírt.

„Rochelle és én annyira izgatottak vagyunk, amiért elmondhatjuk, hogy első kisbabánkat várjunk! Ez annyira izgalmas! A baba valószínűleg a jövő év közepén érkezik, és minden nagyszerű. Köszönetet szeretnénk mondani a rajongásotokért és szeretetekért... ez sokat jelent számunkra! Nagyon szeretünk titeket! Csók, Marv x.”

A pár három éve ismerte meg egymást, majd két év járás után történt az eljegyzés, az esküvőt pedig idén júliusban tartották. Azonban míg a JLS háza táján ez lesz az első baba, addig Rochelle együttesében, a The Saturdaysben már született egy kisbaba, hiszen Una Healy idén márciusban hozta világra a kislányát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek