Starity

Miley Cyrus 20 éves lett

2012. november 23. 15:03   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felcseperedett az egykori Disney-sztár. Destiny Hope Cyrus ma tölti be 20. életévét.

hirdetés
Miley Cyrus 20 éves lett

Ma 20 éve, hogy megszületett Miley Cyrus Tennesseben Destiny Hope néven, mert a szülei azt gondolták, hogy majd az életben is sokra viszi. Édesapja nevezte el Smiley-nak, mert kiskorában mindig mosolygott, és ebből jött a Miley név. Nézzük meg mi lett a mosolygós külvárosi lányból 20 év alatt!

Első szerepét 2003-ban kapta apja mellett a Doki című TV-sorozatban. Még ebben az évben mozivásznon debütált a Big Fish című film, amiben Ruthie-t alakította, aztán jött a nagy áttörés a Hannah Montanával, melyben Miley kapta meg a főszerepet. A sorozat 4 évadon keresztül hatalmas sikernek örvendett, majd Hannah elárulta titkát és lassan befejeződött a történet. 2009 áprilisában debütált a mozikban a Hannah Montana: The Movie című film, ami már az elsõ héten kasszasiker lett. Első komolyabb szerepét a The Last Song című romantikus filmben kapta, Liam Hemsworth oldalán, tavasszal pedig a mozikba került a LOL: Laughing Out Loud című vígjáték és még idén fog debütálni a So Undercover című film is, melyben Miley szintén a főszereplőt alakítja.

Még csak 12 éves volt, mikor először énekelt apukájával, a híres country zenésszel a színpadon. 2006 októberében kiadták a Hannah Montana sorozat betétdalait CD-n, mely több hétig is vezette a különböző zenei ranglistákat. 2007-ben indult Best Of Both Words turnéjára, amely egyben az első is volt az énekesnő pályája során. 2008. július 22-én jelent meg első önálló albuma Breakout címmel, melyben Miley szerint megmutatja igazi érzéseit a zene iránt. Mára már 4 lemezzel büszkélkedhet.

2009 márciusa elején jelent meg életrajzi könyve Miles To Go címmel és még ebben az évben rátalált a szerelem is. A The Last Song forgatásán ismerkedett meg Liam Hemsworth-tel, akivel kisebb megszakításokkal, de még együtt vannak, 3 év randizás után pedig júniusban Miley és Liam eljegyezték egymást.

Miley mostanság sem tétlenkedik, hisz párjával jelenleg is az esküvőt tervezgetik, ráadásul gőzerővel dolgozik legújabb albumán, melyet még egybekelésük előtt ki szeretne adni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek