Starity

Sherlock Holmes Magyarországon?

2010. július 30. 17:05   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a hírt még nem erősítették meg, sok esély van rá, hogy Magyarországon forgatják majd a Sherlock Holmes második részét!

hirdetés
Sherlock Holmes Magyarországon?

Igazi sztárparádé robbanhat ki ismét Budapesten, hisz, ha a hír igaz, nálunk fogják forgatni a nagysikerű film második részét, ami természetesen azt jelentené, hogy a film főszereplője Robert Downey Jr. és Sherlock Holmes hűséges társa Dr. Watson, azaz Jude Law is tiszteletét tenné országunkban!

Ismét felröppent a hír, hogy Brad Pitt is felbukkanhat majd a Sherlock Holmes 2-ben, mert az első részben Brad lemondta a szereplését, de hát most már nyakunkon van a második rész forgatása, és a film rendezője, Guy Ritchie mindent elkövet annak érdekében, hogy leszerződtesse Angelina Jolie férjét a detektív történethez. Reméljük, hogy a hír igaz és Brad is ellátogat majd fővárosunkba!

Igaz, hogy mostanában Budapestet Európa Hollywoodjának emlegetik (írta a New York Times), de, ha tényleg országunkban fogják forgatni a Sherlock Holmest és az említett nevek is tiszteletüket teszik fővárosunkban, akkor Budapest tényleg megérdemli az "Európa Hoolywoodja" elnevezést!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek