Starity

Miss Intercontinental 2012: Miss Venezuela nyert

2012. november 24. 23:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén 41. alkalommal került megrendezésre a Miss Intercontinental nevű szépségverseny, melynek helyszíne Németország volt. Idén 55 ország képviselői utaztak Aachenbe, közülül azonban csak egy vihette haza a koronát, aki a 2012-es évben Miss Venezuela volt.

hirdetés
Miss Intercontinental 2012: Miss Venezuela nyert

November 23-án megrendezésre került a 41. Miss Intercontinental verseny, melyen idén 55 lány vett részt. A lányok november elején utaztak a verseny helyszínére, Németországba.

A verseny elején a lányok felvonultak nemzeti ruhájukban, és egyenként bemutatkoztak. Már ekkor kihirdették az első különdíj győztesét: a legjobb nemzeti ruhának járó díjat Miss Bolivia kapta. A megnyitó után bemutatták a zsűrit, majd egy táncos produkció következett. A táncosok után ismét a lányoké volt a főszerep, hiszen bikiniben vonultak a színpadra, majd kihirdették a Best Body különdíjat, melyet a dominikai lány vihetett haza.

A legszebbek közé Venezuela, Kolumbia, Kína, Bolívia, Spanyolország, Puerto Rico küldöttjei jutottak be. Hazánkat ebben az évben a Szépségkirálynő közönségdíjasa, Bencsik Emerencia képviselte, sajnos nem jutott tovább a legszebbek közé.

A középdöntőbe jutott versenyzők egy újabb pontozáson estek át, majd kihirdették a kontinensek legszebbjeit, akik ezzel egyúttal a döntőbe jutottak. Európa legszebbje Miss England lett, Dél-Amerikáé a venezuelai versenyző, Észak-Amerikáé pedig Miss Puerto Rico, a legszebb afrikai versenyző Miss South Africa lett, Ázsia legszebbjének a thaiföldi lányt válaszották. A döntőbe jutott öt lánynak interjút kellett adni, ezt ismét pontozta a zsűri, majd kihirdették udvarhölgyeket és a királynőt.

A negyedik udvarhölgy Miss Thailand lett, a harmadik Miss South Africa, a második udvarhölgynek járó díjat Miss England vehette át, az első udvarhölgy, ezzel a második helyezett a Puerto Ricó-i versenyző lett. Győztesként pedig a 23 éves Miss Venezuela, Daniela Chalbaud távozhatott. A lány fejére a tavalyi Miss Intercontinental, Jessica Hartman tette a koronát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek