Starity

Lindsay Lohan legújabb filmje

2010. július 30. 17:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan egy harmadik filmben is szerepel az idén, melyről máig szinte senki sem tudott: a film még az IMDb-n sincs fent.

hirdetés
Lindsay Lohan legújabb filmje

Lindsay sok mindent csinált már ebben az évben: táskákat, ruhákat, cicanadrágokat tervezett, hiányos öltözékben pózolt több magazinnak, és még filmeket is forgatott.

Az eddigi hírekkel ellentétben Lindsay idén nemcsak a Machete thriller és a nagy botrányt kavaró Inferno/Lovelace című éltrejazi pornó forgatásán vett részt. A napokban ugyanis a világhálóra került egy közelgő új film trailere: benne Lindsay Lohan-nel.

Az új film az "Undergorund Comedy 2010" névre hallgat, és a hivatalos oldal állítása szerint a film kevéssel Lindsay börtönbevonulása előtt lett kész. Lohan kisasszony jelenetit még akkor vették fel, amikor viselte az alkoholszintmérő bokaláncot. Csodák csodájára a kis szerkezetet nem retusálták le Lindsay lábáról, sőt: Marilyn Monroe-ként puffant le pár paparazzit.

A film egyébként nem eredeti ötlet, csupán pár jelenetet változtatnak meg az eredeti "The Underground Comedy"-ből, a többi szimplán újra lesz forgatva. Az összel mozikba kerülő alkotás egyébként még az IMDb-n sincs fent - ami nem csoda, hiszen valószínűleg nem sok vizet zavar majd a nézőknél.

Amolyan fekete humorú, gyenge számítógépes technikával megspékelt öldöklös filmről beszélünk, mint példáuél a Katasztrófafilm. Lindsay egyébként olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Bobby Lee, Joanna Krupa, Michael Clarke Duncan, vagy Vince Offer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek